Materia

Bli fascinert av den poetiske skjønnheten som den italienske kunstneren Andrea Salustri skaper i dette bemerkelsesverdige visuelle teaterstykket. Salustri utforsker det døde materialet isopor, og gir det liv på scenen. Vind, lys, farger og musikk som treffer deg rett i hjertet. Må oppleves for å forstå…

Andreas Salustri er en danser, koreograf, sjonglør, musiker og pyrotekniker fra Roma. Etter at Materia ble en stor suksess på Edinburgh Fringe Festival i sommer, presenteres forestillingen på London International Mime Festival, før Salustri kommer til Nøtterøy Kulturhus med isopor i kofferten. På scenen utforsker Salustri hvordan isopor i forskjellige former reagerer mot ulike elementer. I en fascinerende blanding av manipulasjon med vind og lufttrykk, tar isoporen seg på magisk vis over scenen og får hovedrollen i forestillingen. En suggererende verden åpner seg rett foran øynene til publikum. Poesien oppstår mellom lys og mørke, mellom oppdagelse og ødeleggelse.

Materia er uten språk og passer for hele familien fra 6 år.
Det forekommer bruk av strobelys i forestillingen. Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd.

****
Vår gave til deg! Vi feirer støtte fra Kulturrådet, og gir deg lav billettpris! Ta med hele familien!

****

Materia

LØR 25. FEB KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 70 min

PRIS: Fra 100,- til 200,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE