Maria Haukaas Mittet

I mars tar Maria Haukaas Mittet med seg to av Norges fremste musikere for å presentere en fortryllende konsert, der vi blant annet kan forvente oss sanger fra hennes første norske album, "Heim", samt hennes siste musikalske mesterverk, EPene «Øyliv» og «Byliv». 

Her tar hun lytteren gjennom hennes oppvekst på Senja og livet gjennom flere tiår i hovedstaden. Maria deler mer enn gjerne Nord-Norges vakre visetradisjon gjennom kraftfulle toner og nydelige tekster, og tar med publikum med på en musikalsk reise gjennom hjertet av Nord-Norge, med inspirasjon hentet fra musikalske mestere som Terje Nilsen, Lars Bremnes, og Trygve Hoff.

Marias imponerende karriere inkluderer også seieren i "Stjernekamp" i 2015, samt konsertforestillingen "Jåla fra Lakselvnes" i 2017. Hun har også vært en fast deltaker i den nasjonale juleturneen "Stille Natt Hellige Natt", og hennes engasjement for julen ble ytterligere bekreftet i 2022 med den utsolgte suksessen "Ringe inn", en juleturné i samarbeid med Lars Bremnes. De ga også ut et album med samme navn.
Maria Haukaas Mittet fortsetter å trollbinde publikum med sin stemme, historiefortelling og musiske finesse. 

Med den kommende turnéen i mars 2024 lover hun å skape minner for livet og dele den rike kulturarven fra Nord-Norge med alle som lytter. 

En kveld med Maria er ikke bare en konsertopplevelse, det er en magisk reise inn i sjelen av nordnorsk musikktradisjon.

Maria Haukaas Mittet

SØN 3. MAR KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: Fra 435,- til 480,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY