Mamma og Teigen, Jussi, Elvis & Meg

Marius Roth Christensen tar sitt oppvekstshow med på turne!

Etter stor  suksess i Tønsberg, er tiden nå kommet for Marius til å ta med konsertforestillingen om sin oppvekst til utvalgte kulturhus i Norge.

Mamma og Teigen, Jussi, Elvis og Meg inneholder flere historier og monologer av nostalgisk art fra Marius sin oppvekst på Nøtterøy. Gled deg til en kveld med musikalske perler og historier som har preget Marius gjennom barndom, ungdom og voksenliv.

På scenen finner du Ivar Anton Waagaard ved flygelet, Knerten Kamfjord kontrabass, Jon Rosslund på trommer og Marius Roth Christensen som vokalist.
Produsent og tekstforfatter: Kjetil Kristoffersen i Publicom AS

Mamma og Teigen, Jussi, Elvis & Meg

LØR 18. MAR KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 1 t og 40 min m/ pause

PRIS: 495,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE