Malin Pettersen m/band

Med EP’en «Alonesome» (2019) og albumet «Wildhorse» (2020) gikk Malin fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til internasjonal annerkjennelse på plattformer som Billboard, Forbes og Rolling Stone.

Nytt album kommer høsten 2023, denne gangen produsert av Martin Horntveth, og med et stjernelag av musikere.

Med referanser som spenner fra de klassiske låtskriverlegendene til popmusikken hun vokste opp med på 90-tallet bringer hun til bordet et evig utforskende sound og synes like mye hjemme i R&B-duetter som med akustiske låter om livet.

Alle som har hørt Malin Pettersen før vet at det er stemmen som drar deg inn – og låtskrivingen som holder deg der. Ny musikk er allerede sluppet våren 2023, og det er bare å begynne og glede seg til konsert på Nøtterøy Kulturhus.

Malin Pettersen m/band

FRE 17. NOV KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 70 min uten pause

PRIS: Fra 195,- til 295,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY