Måken Manfred

Boyes Musikkompani presenterer en splitter ny barneoperamusikal, skrevet og fremført av Nikolai, Magnus og Mathias.

Bli med på en vill og fersk makrellsprellende forestilling hvor samtidsopera, biologi og eventyrfortelling sidestilles i skjønn humoristisk forening.

Forestillingen egner seg for barn fra 5 år og lekne voksne i alle aldre.

Om stykket:
Historien om måken Manfred, krabben Kåre og den griske beveren Børve von Grevesen skal formidle at samhold og solidaritet kan vinne over egoisme og hensynsløshet. Med musikk som ville vært en Westend-scene verdig, fremføres rollene av syngende musikanter, som både spiller orkester og roller.

I all enkelhet redder måkene og krabbene i samlet flokk et naturreservat fra den totale ødeleggelse. Beveren Børves plan om tjene penger på å demme opp alle bekkefar i en et ellers frodig og levende naturreservat oppdages av Manfred og Kåre, som i utgangspunktet bare ville utforske en verden utenfor havnen de hadde vokst opp i. Sammen samler de troppene og slår nådeløst Børve på flukt.

Måken Manfred

SØN 21. APR KL. 15:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 40 min

PRIS: Fra 100,- til 150,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE