Machine de Cirque

De seks akrobatene i Machine de Cirque er kjekke karer som er klare for verden. Med et ekstra talent for å havne i trøbbel og en i overkant god fantasi må de gjennom en rekke utfordringer. 

Rørende, modig og morsomt, disse karene håndterer det meste med stil! Du kan glede deg til både latter og spenning når det bærer i vei med illusjoner, sjonglering og heftige stunts!

Vi fortsetter vår satsning på nysirkus. Med støtte fra Kulturrådet gir vi lave priser på denne. Ta med mannen, kona, familien eller en venn eller to! 

Forestillingen er en del av tilbudspakken Sjefens Fristelse.

Om Machine de Cirque
Det prisvinnende nysirkuskompaniet Machine de Cirque har base i Quebec, Canada. Det er et dynamisk kompani med mål om å bringe sammen de ypperste aktørene innen nysirkussjangeren, og samtidig stimulere til vekst og ny lærdom til nye utøvere. I 2021 var kompaniet på Nøtterøy Kulturhus med fascinerede La Galerie, nå kommer de tilbake med en ny forestilling.

 
Pressen skriver: 
“Whether it be the adrenaline rush of watching daredevil acrobatics, outbursts of laughter at the comedy and mimes, or fascination with the machine/wreck and its countless ingenuities… This show is not to be missed.” - Voir (Canada), 2018

“In a show with lots of oooh’s and ahhh’s some moments stand out as supremely spectacular.” -The Broadway Blog (USA)

“They perform their acts at a relentless pace that quickly takes over the entire audience, and they surprise us by reinventing all of the disciplines with humour and sensitivity." - Capavenir Vosges (France)

“Daring, very daring. Kudos!” -Nice matin (France)

“Funny, and superbly done.” - Le Télégramme (France)

Machine de Cirque

LØR 23. SEP KL. 20:00

SØN 24. SEP KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 1 t 30 min u/ pause

PRIS: Fra 125,- til 250,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE