Lykke til, Cathrine Frost

Publikumssuksessen «Lykke til, Cathrine Frost!» fra Det Andre Teatret har spilt over 40 utsolgte forestillinger i Oslo for mer enn 6000 publikummere. Forestillingen ble nominert til Heddaprisen 2023 i kategorien «Beste teaterforestilling».

«Lykke til, Cathrine Frost!» er en humorforestilling om filosofi, føding og folkehelse. Med dubstep og karate som virkemidler.

Visste du at Sokrates var gravid? Joda, stadig vekk! Han og hans kollegaer i tenketanken Athen mente faktisk at de fødte hele tida. De ga nemlig liv til det udødelige, rene og siviliserte: Til IDEEN! Nå er det derimot Cathrine Frost sin tur til å ta på seg togaen og ta styringa i sivilisasjonens vugge. Det har hun egentlig få eller ingen forutsetninger for å klare.

Soloforestillingen «Lykke til, Cathrine Frost!» hadde premiere på Det Andre Teatret høsten 2022 og har siden spilt for fulle hus. Forestillingen forteller den selvopplevde historien om Cathrine Frost og hennes møte med lysten på å få barn, og hennes møte med verden etterpå. Med humor og alvor radbrekker hun vårt syn på hva det vil si å bli mamma og hvordan vi forholder oss til den lille, store handlingen det er å bli født.

Produsert av Det Andre Teatret
Skuespiller og manus: Cathrine Frost Andersen
Regi og manus: Mats Eldøen
Produsent og manus: Marie Ulsberg
Scenografi: Monica Valsø
Kostyme: Jenny Bernson
Lyd- og lysdesign: Henrik Stoltz Vernegg
Assisterende produsent: Ida Vaage Svee
Foto: Anders Holmsen Utsigt

Lykke til, Cathrine Frost

TOR 14. MAR KL. 19:30

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 75 min

PRIS: Fra 395,- til 450,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE