Loftet

Jo Strømgren er tilbake med en splitter ny forestilling fullspekket med feminin kraft.

I en lunsjpause sniker fire kvinner seg opp på et loft. Der oppe byr friksjonen dem imellom på en perlerad av konflikter. Uforløst kjærlighet, håp og tapte drømmer kommer til overflaten og avslører en gråsone av banaliteter og eksistensielle spørsmål.

Friksjon mellom mennesker i trange omgivelser er en tidløs problematikk som har fulgt oss siden vi begynte å bo i huler. Kanskje sliter vi med de samme problemene fremdeles? I mange tilfeller blir også det psykologiske spillet viktigere enn situasjonen det egentlig handler om, og vi kan fort miste oversikten over hva som er banalt eller eksistensielt.  

Historien i Loftet snur på uventede måter og skildrer livet i et nøtteskall, for kvinner spesielt og mennesker generelt.

Medvirkende:
Henriette Hamli, Ellen Lindblad, Nora Svendsgård, Angela Dematté
Regi, koreografi og lysdesign Jo Strømgren
Komponist Bergmund Waal Skaslien
Kostymedesign Bergje van Balen

Foto Erik Berg

Loftet

FRE 19. APR KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 60 min

PRIS: Fra 250,- til 350,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE