Lindmo – foredrag

Min tur, om å rømme og drømme, lete og finne

Anne Lindmo er en av NRK’s store og folkekjære profiler. Hun har skapt suksess både med fredagstalkshow og humorpodkasten Lindmo & co, og har i en årrekke også levert særdeles underholdende liveshow og foredrag.

Denne høsten gir Lindmo ut sin første bok, MIN TUR, hvor natur og friluftsliv blir den røde tråden i fortellingen om livet hennes.

Programlederen er i voksen alder blitt et entusiastisk friluftsmenneske som stadig legger ut på lange og korte tokt, og i Min tur forteller hun om sin reise fra livredd tur-amatør til selvsikker og erfaren fjellgeit.

Med boka som utgangspunkt inntar Anne nå scenen med forrykende fortellinger og humoristiske betraktninger om tilværelsen. Lindmo fabulerer om dumskap og drømmer, om midtslivskrise og ungdomskilde og om verdien av å betrakte livet som en lang, slitsom, innholdsrik og nydelig uperfekt tur i ulendt terreng.

Her får publikum møte Lindmo i en langt mer personlig og uformell versjon enn den vi kjenner fra fredagskvelden, på scenen byr hun på frittalende og selvutleverende humor som mange trofaste lyttere allerede har stiftet bekjentskap med gjennom podkasten.

Velkommen til en kraftfullt inspirerende og raust underholdende aften!

Lindmo – foredrag

TOR 19. OKT KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 70 min u/pause

PRIS: 350,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE