Julekonsert med Fuentes, Medina og Næss

Alejandro, Chris og Eirik, samt musiker Lars Støvland legger nok en gang ut på juleturné.

Alejandro hadde lenge et dårlig forhold til julen etter at foreldrene skilte lag på selveste julaften da han var barn. Det var først med egen familie og en kone som elsket julen at han tok høytiden tilbake. I 2019 fikk han juleånden over seg og lagde sin første juleplate til strålende mottakelser.

Chris kom som lyn fra klar himmel inn i norske folks hjerter med What Are Words i 2011. Siden da har han etablert seg med en suksessrik juleturné, og i 2021 kom Every Christmas Brand New - en låt om å oppleve julens magi på nytt gjennom datterens oppvekst.

Du har sett Eirik som musiker i Stjernekamp og Hemmelige duetter, og som deltaker i Idol og MGP. Etter MGP i 2023, ble han A-listet på P1 og P3 og tok for alvor plass i folks bevissthet.

Med seg har de også musiker Lars Støvland (Halva Priset, Klondike mm) på ymse instrumenter.

Julekonsert med Fuentes, Medina og Næss

TOR 14. DES KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 1t og 20 min uten pause

PRIS: Fra 150,- til 495,-

ARRANGØR: En Julekonsert AS

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE