Joakim Biondi

Pianist Joakim Biondi inviterer deg til Nøtterøy Kulturhus for å bli fortryllet av sublime toner fra den klassiske klaverlitteraturen.

Han vil utforske noen av Mozarts senere mesterverk og videre presentere Bibalos mystiske Sonate no.2. Deretter vil han utfolde Rachmaninoffs ekstreme virtuositet og lidenskap. Konserten kulminerer med Scriabins mystiske klanger, inkludert hans verk «Vers la flamme», som gjenspeiler jordklodens brennende transformasjon.

Opplevelsen blir ytterligere beriket gjennom fascinerende historier og tankevekkende refleksjoner om musikalsk nytelse. Dette skaper en dypere forståelse og tilknytning til verkene, selv for de som kanskje ikke er vant til klassisk musikk.

Biondi er en pianist bosatt i Larvik. Han har gjennomført utallige konserter som solist, kammermusiker og akkompagnatør i store deler av Europa og Japan, og har to albumutgivelser bak seg.

Joakim Biondi

SØN 10. MAR KL. 17:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: 1t og 45 min med pause

PRIS: Fra 150,- til 250,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE