Ingvard Wilhelmsen

Sjef i eget liv

Ingvard Wilhelmsen er en populær kar som alltid fyller kulturhuset med både folk, humor og kloke ord. Vi gleder oss til en god dose sunn fornuft servert av vår favorittprofessor.

Ingvard Wilhelmsen lar deg se dine bekymringer fra et nytt perspektiv, og du kan vente deg et motiverende og morsomt foredrag!

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 23 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. "Livet er et usikkert prosjekt", "Sjef i eget liv", "Kongen anbefaler" og "Det er ikke mer synd på deg enn andre".

Ingvard Wilhelmsen

MAN 27. FEB KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 90 min

PRIS: Fra 420,- til 445,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE