Herborg Kråkevik og Kåre Conradi

Juleminner - sanger og fortellinger om julen

To av Norges mest folkekjære artister møtes denne julen igjen på scenen.
Samme med sine fire musikere vil de ta publikum med på en reise i både kjente og kjære melodier, samt tekster og fortellinger fra vår egen tid

Herborg og Kåre inviterer til en varm og humoristisk kveld, med barndommens jul som ramme.

Herborg Kråkevik har fått både komipriser og spellemannspriser.
Hun har utmerket seg med store rolletolkninger - og personlige portretter.
Hennes artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps enten hun står på scenen med sine elleville parodier - eller er såkalt seriøs skuespiller og sanger.
I tillegg har hun i flere år vært redaktør for julehefte «Juleroser», hvor hun får store navn innen litteratur, billedkunst, musikk og humor til å bidra hvert år, samt turnert med sin julekonsert «Julerosekveld». Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde og musikalske referanser som gjør henne til en stor artist.

Kåre Conradi er en av våre fremste skuespillere på scene, TV og lerret.
Han har vært fast ansatt ved Nationaltheatret siden 1999 - og er initiativtaker og primus motor for Det Norske Ibsenkompaniet.
I England og Nord-Irland har Conradi hatt hovedroller i alt fra musikaler til Shakespeare og Ibsen. Han har medvirket i flere serier for BBC og HBO og har hatt stor suksess i Netflix-serien Vikingane/Norsemen. Han har og nylig hatt en stor rolle i den kritikerroste britiske komedie-serien «PLEBS» på ITV. Siste halvdel av 2023 blir han å se både på kino og på hovedscenen på Nationaltheatret.

Herborg Kråkevik og Kåre Conradi

TOR 7. DES KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 80 min

PRIS: 525,-

ARRANGØR: Backstage Management

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE