Harald Eia

Harald Eia - Det store VI

Alle ønsker seg mer lagånd, mer fellesskapsfølelse, mer team; men hvordan skapes den gode følelsen av tilhørighet?
Hva er det som gjør at mange rygger unna kleine forsøk på å lage “en herlig gjeng”? 

Harald forteller om hvordan han oppdaget følelsen som dytter oss inn i gode VI, og hvordan man trigger denne følelsen. Det høres ut som New Age, men dette er cutting edge psykologisk vitenskap som vil gi deg plenty med verktøy for å gjøre jobben (og familien din) til et mer sammensveiset VI.

Hvorfor føler nordmenn seg friere enn amerikanere? Hva er det som egentlig gjør at vi synes noe er morsomt? Hvorfor blir vi egentlig rørt av å se på “Hver gang vi møtes”? Hvorfor er nordmenn mer tillitsfulle enn briter og italienere? Hvilke psykologiske knapper må man trykke på for å gi folk en følelse av å være en del av et lag?

Den røde tråden i Harald Eias virke er nysgjerrighet, en sterk glede i å formidle, og en klokkertro på at kunnskap er nøkkelen til et bedre og mer effektivt liv og arbeide.

Harald Eia er mest kjent for humorprogrammer på TV, men har også en lidenskap for å formidle kunnskap på en underholdende måte. I “Hjernevask”, “Brille”, personlighetspodcasten “Sånn er du”/“Big 5” og i NRK-serien om det norske samfunn, “Sånn er Norge”, har Harald Eia begeistret det norske folk med nye og overraskende innsikter. Han er utdannet sosiolog fra UiO, og begynte å lage humorprogrammer på NRK etter å ha jobbet som høyskolelærer i ett år.

Harald Eia

TIR 12. MAR KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 1 time

PRIS: Fra 395,- til 425,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE