Hannah Storm

På grunn av sine fire første singler - samt en rekke gåsehudfremkallende liveopptredener – er nå flere og flere øyne og ører rettet mot Hannah Storm. 

Da Hannah Storm ble plukket opp av MADE Management i 2020, ble hun ganske raskt en del av Bergens stadig blomstrende musikkmiljø. Samarbeid med etablerte artister som Sondre Lerche og produsenter som Vetle Junker (AURORA, iris, Metteson), Matias Tellez (Girl in Red, Young Dreams) og Odd Martin Skålnes (Sigrid, AURORA) så fortløpende dagens lys, og under By:Larm høsten 2021, tok den unge artisten et steg opp og ble en av festivalens mest omtalte og hyllede artister.

Siden da har hun signert platekontrakt med Petroleum Records, og hun har fått publikum og bransje til å måpe på festivaler som Vill Vill Vest, Øyafestivalen og Slottsfjell. I november rundet hun av konserthøsten 2022 med å varme opp for AURORA på Sentrum Scene og ser nå frem til sin første Norgesturné i februar 2023.

«Hun har en praktfull stemme som står godt til det som kan kalles luksuspop. En sjanger som ikke nevnes så ofte, men må komme med i Spellemannprisen når Hannah Storm har slått gjennom.» - Dagsavisen

Hannah Storm er ikke redd for å male på det største melodiske lerretet med både organisk og ektefølt pensel, og det er sjelden at en artist i startgropen av karrieren leverer musikk som låter så stort.

Det fremstår som tydeligere og tydeligere at veien ligger vidåpen for Hannah Storm og hennes musikk, og nå som vi allerede vet hvordan det har startet, ligger spenningen snarere i hvor det hele skal ende.

Hannah Storm

TOR 2. FEB KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 1 time

PRIS: Fra 150,- til 250,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY