Gouldian Finch

Vi har gleden av å presentere ny musikk fra trommeslageren komponisten og grunnleggeren av Jaga Jazzist! Gouldian Finch er Martin Horntveths nye prosjekt.

Musikken er basert på bestillingsverket ‘Superego’, som ble fremført på Punktfestivalen i Kristiansand og som ble utgitt på platen, ‘Hatch’ i november 2023 til strålende kritikker. Låten ‘The Flamingo’ med vokal av selveste Emilie Nicolas har ligget på NRK P13’s A-liste i mange måneder allerede.

Martin Horntveth (født 20. september 1977) er en norsk musiker, komponist, produsent og artist oppvokst i Tønsberg. Med fokus hovedsakelig på komposisjoner for film, dans og teater de siste 20 årene, har han nylig dykket ned i et stort sjangerblandings-prosjekt med flere kommende album og bestillingsverk under Gouldian Finch-paraplyen. Til denne konserten har Martin, som alltid plukket ut musikere og teknisk mannskap fra øverste hylle.
 
"Det er all musikken jeg elsker rørt sammen i en stor gryte. Gjennom årene har jeg ønsket å lage all slags musikk, men det har vært så variert at jeg ikke har klart å velge retning. Men nå har jeg slått sammen alt dette til et drømme-prosjekt, og det har vært en utrolig spennende og inspirerende å lage denne musikken.» sier Martin.
 
Med påvirkninger fra hip-hop, glitch-electronica, pop, filmmusikk, folkemusikk og jazz smelter stilene sammen og endrer seg raskt slik at det føles som en berg-og-dal-bane gjennom musikalske sjangere.

Det ligger an til en heftig kveld på Klubbscenen tett på Horntveth!   
 
Musikere:
Vuyo: Rap
Kai von der Lippe: Keyboards
Chris Holm: Bass
Martin Horntveth: Trommer og elektronikk
 
Espen Høydalsvik: Lyddesign
Kimarius Abrahamsen: Lysdesign

Gouldian Finch

TOR 18. JAN KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: Ca 60 min u/pause

PRIS: Fra 190,- til 290,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE