Fra valp til jaktchampion

Denne kvelden får du et innblikk i hvordan jeger og hundetrener Ida Sollie har trent sin strihårete vorsteh Hasse fra valp til dobbeltchampion i en alder av tre år.

Sollie vil vise hvordan hun trener inn øvelser og hva hun synes er viktig å fokusere på for at hunden skal bli lydig i jaktsituasjoner og gjerne oppnå suksess på prøver. 

Om Ida Sollie:
Ida Sollie har drevet aktivt med hund i over 10 år. Hun har tre strihårete vorstehre som hun bruker allsidig på jakt og har tidligere erfaring med engelsk settere. Gjennom firmaet HUNDELIV opplever hun stor suksess med sine kurs og webinarer.

Noen meritter:
• VM sølv i 2017 med Fjellgløtts Haldor
• NM sølv lag lavland, 2017 med Landinarnas Trygve
• Flere ulike championat på hundene. Hasse ble nylig dobbeltchampion i en alder av 3
• Holder kurs med oppmøte og onlinekurs gjennom foretaket HUNDELIV.
• Jeger
• Entusiast som prøver å spre treningsglede og kunnskap om trening av hund gjennom belønningsbasert jakthundtrening.

Velkommen til en lærerik og motiverende kveld!

Fra valp til jaktchampion

TIR 1. MAR KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 90 min

PRIS: Fra 300,- til 350,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE