Fola Balkan show

Igor og fetterne er kjent for å endevende norske nasjonalskatter og tolke innvandrernes liv i Norge på en humoristisk måte. Med bøtter av egenerfaringer i ryggsekken formidler de kunnskapen om å forholde seg til reker, lutefisk, 4 meter snø, pollensesong, og juleforberedelser.

Fetterne er både gode venner og profesjonelle musikere som elsker norsk natur og balkanrytmer, og har samlet inn hundrevis av historier om obskure karakterer; Ali Baba, Baba Lille Lam, Lille fetter Eddy Yerkov, Mikha Ilrev, Shimshiri Omshimshiri, Kattarina Paus, og flere som alle snakker enda dorlig mer nårsk.

Fetterkvartetten: “Igor, Elvis, Almir og Daniel” er alle profesjonelle musikere og gode venner. Almir og Daniel, med trekkspill og fele, er begge utdannet v/ NMH og har både klassisk og folkemusikk i fingrene. Onkel Elvis er gitarist, vokalist og har grad i lyddesign fra NISS. Igor Dunder er komiker, visesanger, produsent og sivilingeniør fra NTNU. De bor i Oslo, Fredrikstad og Skien.

Gled deg til skjeve rytmer, glitrende spill, store smil og litt balkansk galskap.

BESETNING:
Igor Dunderovic – vokal, gitar, fortelling
Elvis Medic – vokal, gitar, kapellmester
Almir Meskovic – trekkspill
Daniel Lazar – fiolin

Fola Balkan show

LØR 11. DES KL. 17:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 50 min uten pause

PRIS: Fra 180,- til 230,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangemente starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE