Embla & The Karidotters

Embla and the Karidotters vant Spellemannprisen i country for debutalbumet Hello, I'm Embla (2022). I april 2023 spilte de på verdens største countryfestival, Stagecoach i California, hvor de personlig ble håndplukket av americana-stjernen Nikki Lane til å spille på scenen hun kuraterer. De er også aktuelle med to singler fra det kommende andre albumet: Bad Influence og (I'll Never Love You) Like I Should som er i hyppig rotasjon på bl.a. NRK P13.

Emblas karakteristiske, hese countryknekk kompet av stjernespekkede the Karidotters blander det tidløse countryuttrykket med noe rått og friskt. Embla får folk som ikke likte country til å elske sjangeren, i tillegg til å gjøre countrypolitiet fornøyd.

Denne kvelden byr de på en nedstrippet trio-konsert hvor musikken deres får en ny drakt. Vi kan trygt si at du blir mer kjent med Embla på denne måten, hvor hennes historiefortelling er like sterk mellom låtene, som når hun synger. Vi kan love en intim countrykveld med nydelig musikk, humor og... line dance?!

"...Du skal mislike country ganske sterkt for å ikke bli revet med av Embla & The Karidotters. Det er kvalitet i alle ledd og det leveres med en stor sjarm og utstråling."- Stian Svehagen om Embla & The Karidotters på Øyafestivalen 2023

Anmeldelser av Hello, I'm Embla (debutalbum):
BT - Et av de fineste, norske countrybandene på lenge
VG - Frasering og formidlingsevne er forbløffende, stemmekraften som om Susanne Sundfør skulle prøvd seg på sjangeren
730 - Ærlig, det er ikke hver dag norsk countrypop treffer oss i hjertet
Morgenbladet - Funnet frem til sitt Appalachene-i-sjelen
Dag og tid - God stemning
Klassekampen - Fengende og radiovennlige la°ter
Musikknyheter - Artige, originale tekster og gode melodier
Universitas - Varm og kjær country for alle

Embla & The Karidotters

TOR 29. FEB KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 1 time

PRIS: Fra 150,- til 245,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY