El Cachivache Orkesta

Ekte, rått og nyskapende med sin slående originalitet fra punk, rock og tango.

El Cachivache Orkesta består av fire argentinske musikere på bandoneon, gitar, kontrabass og piano. Dette gir et ekte, rått og nyskapende musikkuttrykk av høy kvalitet som treffer mange musikkglade og vekker nysgjerrighet hos både konsertgjengere og musikere. For ikke å snakke om hvordan bandet har erobret tangodansernes verden.

De har frem til nå produsert 12 album, med fascinerende gode og nyskapende produksjoner. El Cachivache finnes på Spotify med langt over hundre tusen avspillinger med 14.800 månedlige lyttere. De har 30 000 følgere på Facebook og med 10.800 følgere på Instagram. El Cachivache Orkesta har besøkt mer enn 50 land på tre kontinenter og fremført over 1000 show.

Denne våren kommer de altså til "lille Nøtterøy" for å gjøre det hett på Klubbscenen.

På scenen: Vito Venturino, Achi Deuz, Adriano DeVita og Pasha Mendes.

El Cachivache Orkesta

SØN 7. APR KL. 20:00 KANSELLERT

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 75 min

PRIS: Fra 220,- til 270,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY