Claus Dalby – Krukker i haven

For deg som vil pynte opp i hagen kan en hel hage virke overveldende. En enkel og lekker start er å plante i krukker, mange eller få, og arrangere dem på ulikt vis. Potteplanting i hagen er en sjanger Claus Dalby har perfeksjonert gjennom tyve år og han har skrevet fire bøker om temaet.

Denne kvelden går Claus Dalby gjennom en rekke sammensetninger av blomster som egner seg for potter. Fra vår til vinter. Han vil også introduksere mange løvplanter hvor bladene passer perfekt inn i forskjellige fargekombinasjoner og fremhever blomstene.

Velkommen til en inspirerende og lærerik kveld enten du har stor eller liten hageplass!

Kort om Claus Dalby: 
Claus Dalbys virke er omfattende: Fra lidenskapelig hage og blomsterkunstner til arbeidet som forfatter og forlegger. Claus Dalby er bosatt i Risskov nord for Århus i Danmark, der den store og imponerende hagen sammen med den vakre patrisiervillaen danner rammen rundt Claus' lidenskap for hagelivet.

Claus Dalby – Krukker i haven

MAN 27. MAR KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 2t med pause

PRIS: Fra 285,- til 330,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE