Cirkus Blunck

Forestillingen skulle vært vist i 2020. 20/4.21 flyttes den igjen til 11. mars 2022 med en hilsen fra Blunck til publikum: 

Jeg er veldig lei meg for at vi må utsette forestillingen «Cirkus Blunck» enda en gang. Dessverre er koronasituasjonen fortsatt såpass alvorlig at regjeringens strenge retningslinjer gjør det umulig å kjøre showet som planlagt. Og det er heller ikke kommet noen klare signaler på når det vil åpnes opp.

Jeg håper dere har tålmodighet til å vente litt til – heldigvis er det lysning i sikte. Hele «Cirkus Blunck»-ensemblet, med Fritdtjof og Reidar i spissen, står nå og tripper i manesjen. Vi gleder oss veldig til å presentere showet for dere 11 mars 2022. 

 Vi sees! 

 Vennlig hilsen
Øivind

*************************  

Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist. 

Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av.

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne!

Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

Cirkus Blunck

FRE 11. MAR KL. 18:00

FRE 11. MAR KL. 21:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min uten pause

PRIS: 575,-

ARRANGØR: Aller Live

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. NB. Vi har innført refusjongaranti ved avlysning eller flytting!  Våre billettbetingelser og informasjon om refusjonsgaranti leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE