Bjørn Tomren

Høsten 2021 vant Bjørn Tomren Stjernekamp og rakk på kort tid å bli allemannseie Med sitt unike uttrykk og sin enestående formidlingsevne ble han også omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene». Etter seieren tok Tomren med seg bandet sitt, reiste land og strand og gav publikum "90 minutter du aldri får igjen» til stormende jubel og fulle hus.

Før jul gjennomførte han verdens korteste juleturné, bestående av 3 konserter samme dag i Oslo Konserthus. Tilbakemeldingene fra de vel 3000 som fikk med seg Bjørn i Oslo Konserthus er entydige; Norge har fått en ny julestjerne. Bjørn Tomren gjør seg nå klar for ny juleturné i 2023 med litt større geografisk spredning.

Så her kommer nok en grunn til å glede seg til jul; Bjørn Tomren med band, gjester og konserten «Et anstrøk av jul» på Nøtterøy Kulturhus!

- En utrolig fascinerende person som trollbinder alle med et musikalsk mangfold som går utenpå det meste. Fra gripende og stemningsfullt til ellevill farse!
Ole, Sør Fron

- En konsert med Bjørn Tomren er en vitaminsprøyte som alle burde få på blå resept!
Berit, Bø i Telemark

- For en vanvittig stemmekontroll og fleksibilitet. Og for noen historier han dro til med mellom låtene. Ble mange latterkuler. Tror faktisk mannen foran meg tisset på seg. 
- Frank, Bodø

Helt fantastisk. Den beste konserten jeg noensinne har vært med på. Jeg vekslet mellom gåsehud og latterutbrudd. Hadde ikke forventet noe i nærheten av det jeg fikk oppleve. Mannen er jo et multitalent av en annen verden. Det første jeg gjorde da konserten var over var å gå på nett for å sjekke om det var flere stopp på turnélisten som jeg kunne kjøpe billett til. Dessverre var alt nesten utsolgt, så jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at det blir satt opp flere konserter med bjørn.
- Laila, Åndalsnes

Bjørn Tomren har besøkt Nøtterøy Kulturhus flere ganger. Han  har spilt på Klubbscenen i duoen Polkabjørn og Kleine Heine. Duoen var også oppvarmere for Madrugada på Verdens Ende. I mars 2022 spilte han to utsolgte konserter med konseptet Bjørn Tomren - 90 minutter du aldri får igjen. 

Bjørn Tomren

SØN 10. DES KL. 18:30

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 90 min u/pause

PRIS: 600,-

ARRANGØR: Stageway Talent As

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE