A tribute to the Eagles

Norwegian Eagles hyller et av verdens mest kjente, og mestselgende band gjennom tidende - The Eagles med konsertformatet «Take it to the LIMIT - a tribute to the EAGLES». Her kommer Eagles-perlene på løpende bånd, og forestillingen viser seg å ha svært stor appell blant publikum over hele Norge,

Norwegian Eagles har siden 2015 spilt dette tributeshowet både i Sør- og Nord-Norge for stappfulle hus og fantastiske kritikker. Bandet tar publikum med på en reise i hele «hit-katalogen» til the EAGLES, fra starten i 1971 og frem til de nyeste låtene fra 2000-tallet.

Avisa «Telen» skrev etter bandets konsert på Bok- og Blueshuset på Notodden i november 2015: «Vi våger påstanden om at Eagles ikke er tolket bedre fra en scene i Norge siden 13. juni 2011. Det var siste gangen de originale ørnene spilte i Norge.»

På scenen: 
Rune Eriksen, vokal/trommer
Bjørn Arild Moseid, vokal/gitar
Øyvind Eriksen, vokal/bass
Nils Mathisen, vokal/gitar
Torkil Myhre, vokal/gitar
Knut Ådna, vokal/keyboards

A tribute to the Eagles

ONS 9. MAR KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: 375,-

ARRANGØR: Norwegian Eagles Da

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. NB. Vi har innført refusjongaranti ved avlysning eller flytting!  Våre billettbetingelser og informasjon om refusjonsgaranti leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE