Minikonsert

VIL DU HA KJELL INGE TORGERSEN PÅ BESØK?

Sanger og låtskriver Kjell Inge Torgersen spiller på Nøtterøy Kulturhus torsdag 15. mars. Han har du sikkert hørt på både radio og TV. Spesielt den siste tiden med låta «Eg fant ein ring», eller kanskje du husker ham for sine norske Sting-låter i «Aks av gull»? Nå sender vi ham ut  til en eller noen som fortjener en ekstra god opplevelse!

Kjell Inge Torgersen er kjent for sin særegne stemme, gode tekster og vakre låter på norsk. Han gir et deilig avbrekk i hverdagen og en god opplevelse vi gjerne vil dele med andre. Så vi trenger din hjelp!

Hvem synes du fortjener en god opplevelse? Kanskje noen som trenger et lite lys i hverdagen eller har det litt ekstra tungt for tiden? Kanskje noen har gjort noe så bra at du ønsker å gi dem en ekstra oppmerksomhet? Vil du overraske dine ansatte? Mulighetene er mange, vi ønsker dine innspill!

Det kan være en forening, et sykehjem, kontorfellesskap eller hjemme hos noen. Den eneste begrensningen er at det må være i Tønsberg og omegn. Artisten kommer på besøk på dagtid torsdag 15. mars og spiller to-tre låter.

Send en mail til notteroy@kulturhus.no med forslag! Svarfrist tirsdag 13. mars.

For å plukke ut den som får minikonserten må du skrive en liten begrunnelse for hvorfor akkurat den/de fortjener en god opplevelse. NB ! Ingen forslag er for dumme!

Kjell Inge Torgersen debuterte i 2006 med «Aks av gull», der han oversatte og sang kjente Sting-låter med velsignelse fra Gordon Sumner (Sting) selv – og kom med uttalelser om at han trodde Sting «ville sunget på nynorsk om han bodde i Norge».

Etter at han slapp sitt siste album, «Mudderlys», i september 2017, roterte singelen «Eg fant ein ring» daglig på de store norske radiostasjonene i månedsvis og var på topp 10 mest spilt på norsk radio. Nå er låt nummer to, «Hud» å høre på NRK P1. Kjell Inge Torgersen er både låtskriver, tekstforfatter og lun humorist – og har en særegen og stor stemme. Kanskje har du også hørt hans Sting på norsk, i egne gjendiktinger? Han besøkte oss i 2007 med den konserten, og ga oss en flott opplevelse. Eller duetten «Fugl av fred» med Ole Paus? Hans nye album fikk meget gode anmeldelser og ble utvalgt til Ukens Album på Norsk på Spotify. Til oss tar han med seg sterke musikere – og skinner lys i mudderet!

På albumet “Mudderlys” er alle tekstene Kjell Inges egne, med unntak av to sanger som begge er rykende ferske tonesettinger til dikt av André Bjerke. Tekstene fremføres denne gang på hans hjemlige stavangerdialekt, noe som er litt uvanlig for alle de som gjennom årene har fått med seg hans mange profilerte utgivelser på nynorsk.

Billetter: Kjell Inge Torgersen på vår hjemmeside.

Kjell Inge Torgersens hjemmeside.