Korona

FREDAG 18. JUNI:  Informasjon vedrørende smitteutbrudd i Færder: 

Det har vært et smitteutbrudd knyttet til en korkonsert i Nøtterøy Kulturhus tirsdag 8.6 og onsdag 9.6.

Dette var en konsert av og med en lokal aktør med mange barn og unge på scenen og publikum bestående av deres familier.

Nøtterøy Kulturhus har gode rutiner omkring smittevern.

Kommunen har tett dialog med FHI og risikoen for smittespredning knyttet til kommende arrangementer i kulturhuset ansees liten.

Med vennlig hilsen

Elin Nordstrand Jakobsen

Kommuneoverlege

 

TORSDAG 27. MAI:  VI HAR ÅPENT FOR ALLE!

Nøtterøy Kulturhus kan nå arrangere for alle, uansett hvor man bor. Med et lite unntak. Kommer du fra et område med stor smittespredning er det anbefalt å holde seg på sitt hjemsted.

I salen er det lov å ha opp til 200 personer med god avstand mellom nærkontaktene. Alle over 12 år oppfordres til å bruke munnbind ved forflytninger i våre lokaler. Du kan ta det av når du sitter på plassen din eller sitter ved et bord for å spise eller drikke.

Kafe og bar åpner igjen 1. juni. Snacks og drikke bestilles fra bord eller vi setter frem forhåndskjøpte varer på bord. Det er lov å ta med seg dette inn i salen som åpner ca. 30 minutter før forestilling.

Det er mange opplevelser i vente for mai og juni, i tillegg er store deler av høstsesongen i salg allerede, med opplevelser vi tilbyr alle. Uansett bosted.

AVSTAND I SALEN:

Billettkjøperen vil se billettkategorier med og uten betegnelsen “sosial distanse” ved bestilling. Nærkontakter kan velge VANLIG billettkategori så de kan sitte sammen uten avstand. Det blir da beregnet to seter ledig til neste bestiller. Personer som IKKE er nærkontakter må velge SOSIAL DISTANSE som billettkategori. Da får de to seter mellom seg og neste person. Det plasseres publikum på hver rad. Les mer om vårt smittevern her.