Korona

BEGRENSET ÅPNING PÅ NØTTERØY KULTURHUS
– ARRANGEMENTER KUN FOR INNBYGGERE I FÆRDER KOMMUNE FØRSTE DEL AV MAI

Fredag 7. mai 2021:
Regjeringen har bestemt at arrangementer som samler personer fra flere kommuner, bør utsettes eller avlyses. Nøtterøy Kulturhus er, og skal være, et kulturhus for hele regionen og over halvparten av de som besøker oss kommer fra andre kommuner enn Færder.

Kulturhuset har flyttet på arrangementer siden første nedstengning, og nå er grensen nådd. For at aktørene i kulturbransjen (artister, management, musikere etc). skal få stimuleringsmidler fra Kulturrådet er de nå nødt til å avholde sine planlagte arrangement innen utgangen av juni. På Nøtterøy Kulturhus betyr en begrenset åpning at vi bidrar til å holde liv i en hardt presset bransje, samtidig som vi dessverre er nødt til å begrense adgang for vårt publikum.

Vi er lei oss for at det er blitt slik at store deler av vårt publikum utestenges. I utgangspunktet skal jo alle som vil komme til oss, uansett hvor de bor. Derfor håper vi på en snarlig endring når regjeringen kommer med nye restriksjoner. Samtidig gleder vi oss selvfølgelig til å se publikum i vårt kulturhus igjen, og til å oppleve artister på scenen. Vi er mer enn klare for å gjøre den jobben vi brenner for.

Alle bosatt utenfor Færder vil få billetten automatisk refundert og frigjorte billetter legges ut for salg. Normalt er ikke billettavgiften refunderbar, da denne går til en ekstern leverandør. I denne spesielle situasjonen ønsker vi å ta kostnaden på dette, og vi tilbakebetaler billettavgiften også. Billettkjøpere som har kjøpt for noen i andre kommuner, bes kontakte billettluka tlf. 33 06 77 20 man – fre kl. 10.00 – 13.00 eller e-post: kulturhuset@faerder.kommune.no

DETTE GJELDER FOR FØLGENDE ARRANGEMENT:

Mandag 10. mai: Høna, Egget og Reven
Fredag 14. mai: Bestevenner
Torsdag 20. mai: Tønes

FOR RESTEN AV ARRANGEMENTENE I MAI AVVENTER VI EVENTUELLE LETTELSER I FORHOLD TIL KOMMUNEGRENSER. NÆRMERE BESKJED KOMMER VEDR. FØLGENDE ARRANGEMENTER:

Onsdag 26. mai: In Memory of Elvis
Torsdag 27. mai: Abrahams Barn
Fredag 28. mai: Bernhoft
Lørdag 29. mai: Heks on the Beach

Per i dag er det lov å arrangere med 100 mennesker på faste seter innendørs.
På grunn av hensynet til smittevern holder bar og kafé stengt i mai. Forhåndsbestilt snacks og drikke vil bli refundert.

Arrangementene i juni håper vi ikke blir begrenset av bosted, så vi avventer regjeringens nye retningslinjer. I tillegg er store deler av høstsesongen i salg allerede, med opplevelser vi tilbyr alle. Uansett bosted.

AVSTAND I SALEN:

Billettkjøperen vil se billettkategorier med og uten betegnelsen “sosial distanse” ved bestilling. Nærkontakter kan velge VANLIG billettkategori så de kan sitte sammen uten avstand. Det blir da beregnet to seter ledig til neste bestiller. Personer som IKKE er nærkontakter må velge SOSIAL DISTANSE som billettkategori. Da får de to seter mellom seg og neste person. Det plasseres publikum på hver rad. Les mer om vårt smittevern her.