FAQ Madrugada på Verdens Ende

OBOS 90 ÅR- EN KONSERTGAVE TIL VESTFOLD

STED: Verdens Ende – Inngang fra parkeringen
TID: Lørdag 3. august
Konsertstart: Kl. 21:00. Portene åpner kl. 18:00.

Billetter legges ut for salg til OBOS-medlemmer onsdag 3. april og åpnes for alle fredag 5. april.
Billettluka er åpen man – fre kl. 10.00 – 13.00. Tlf. 33 40 20 01. Også 1 time før våre arrangementer.

Det vil være supportband mellom kl. 18.00 og 21.00. Det blir også underholdning fra scenen etter Madrugada. Dette annonseres nærmere.
Klikk her for å lese mer om artisten og selve konserten
Billettene scannes ved inngang. Ved mobilbillett, last ned til mobilen på forhånd, og sett lysstyrken på maks før scanning.

BELIGGENHET: Verdens Ende ligger helt på sydspissen av Tjøme, utenfor Tønsberg. Veien til Verdens Ende går tvers igjennom Nøtterøy og Tjøme.

BAGASJE / RESTRIKSJONER:

Tillatt å ta med: Du kan ta med sekker / vesker med klær og lignende. De blir sjekket før du går inn. Ta også med godt humør, det passer bra på Verdens Ende. …og solkrem.

Ulovlig å ta med: Paraplyer – Speilreflekskamera og videokameraer (gjelder også GoPro) – selfiestick, campingstoler eller lignende – all form for drikke og flasker – medbrakt mat – brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m) – bannere og plakater – dyr.

Vi anbefaler forhåndskjøp av bussbillett. Kr 50,- tur/retur. NB! Må forhåndskjøpes.

Avgang 16. 35 og 18.35. Med samme stopp som under:

Den har to stopp på veien:
17:35 – Tønsberg- Jernbanegaten vis a vis Rutebilstasjonen
17:50 – Borgheim
18:00 – Sundene
18:15 – Verdens Ende
Retur fra Verdens Ende går fortløpende fra kl. 23.00

Bussbillett kjøper du i kjøpsprosessen sammen med konsertbilletten eller her.

FRITIDSBÅT: Gjestehavna på Verdens Ende er tilgjengelig for båtfolket, enten de skal på konsert eller ikke. Det er ikke mulig å forhåndsreservere båtplass. Havneavgift betales som vanlig. Om du skal på konserten må du kjøpe billett ved inngang til konsertområdet eller på forhånd: www.nøtterøy.kulturhus.no

HANDICAP:
Det er lagt ut rullestolbilletter for deg som sitter i rullestol. Vi må vite antall for å sørge for bra utsikt og fremkommelighet. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om parkering, toaletter osv.

KLÆR:
Klær etter vær. Konserten foregår ute, ytterst i havgapet.

MAT OG DRIKKE:  Flere utsalgssteder på området inkl. Restauranten Spiseriet. Ta direkte kontakt med Spiseriet for bordbestilling.

NASJONALPARKSENTERET: Nasjonalparksenteret har åpent. Stikk innom for å nyte fantastisk utsikt fra rotunden i andre etasje.

OVERNATTING:  For campingplasser, hotell og annet, se tips på nettsiden til Færder nasjonalpark.

PARKERING: : Det er parkeringsplasser ved Verdens Ende. Vi gjør oppmerksom på at området har kommunal parkeringsavgift. Når denne parkeringsplassen er full, vil det benyttes ulike gressletter etc lenger unna Verdens Ende. Disse vil betjenes av Røde Kors.

SOLA: Sola går ned kl. 21.40

SYKKELUTLEIE: Aktiv Fritid på Tjøme.

TAXIBÅT: Mer info kommer vedr rutebåt.
Det er flere båter som tilbyr taxi og charter:

Fjordtaxi: http://fjordtaxi-faerder.no/ tlf. 48 31 44 48

Skyssbaaten.no: Tlf. 90 14 06 13

Taxibåten: https://www.taxibåten.no/ tlf. 47 61 21 30 (Charterbåt, hotellskip og taxibåt)

TOALETTER: Det vil være mange festivaltoaletter på området, i tillegg til ordinære toaletter i Nasjonalparksenteret, ved parkeringsplassen og ved gjestehavna.

ARRANGØR: OBOS.
Nøtterøy Kulturhus og Stageway.