FAQ Madrugada på Verdens Ende

OBOS 90 ÅR- EN KONSERTGAVE TIL VESTFOLD

STED: Verdens Ende – Inngang fra parkeringen
TID: Lørdag 3. august
Konsertstart: Kl. 21:00. Portene åpner kl. 17:30. Møt opp i svært god tid!

Konserten er utsolgt. Sjekk gjerne facebook eventet for mulighet til å kjøpe billetter som folk evt. har til overs.

OPPDATERT 3. AUGUST:

ALLE BUSSENE ER NÅ FULLE. VI ANBEFALER ALTERNATIV TRANSPORT. Sykkel, rutebuss, båt, bil til parkeringsplasssene med shuttle etc. Les mer om dette i oversikten du nå er inne på.

Det vil være support fra kl. 18.30 – 20.30. og salg av mat og drikke på området. Det er ikke tillatt å medbringe egen mat og drikke.
Klikk her for å lese mer om artistene og selve konserten
VIKTIG: Billettene scannes ved inngang. Ved mobilbillett, last ned billett/pdf til mobilen på forhånd, og sett lysstyrken på maks før scanning.

BELIGGENHET: Verdens Ende ligger helt på sydspissen av Tjøme, utenfor Tønsberg. Veien til Verdens Ende går tvers igjennom Nøtterøy og Tjøme.

BAGASJE / RESTRIKSJONER:

Tillatt å ta med: Du kan ta med sekker / vesker med klær og lignende. De blir sjekket før du går inn. Ta også med godt humør, det passer bra på Verdens Ende. …og solkrem.

Ulovlig å ta med: Paraplyer – Speilreflekskamera og videokameraer (gjelder også GoPro) – selfiestick, campingstoler eller lignende – all form for drikke og flasker – medbrakt mat – brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m) – bannere og plakater – dyr. Dette er en rockekonsert og dermed ikke tilrettelagt for sittende annet enn handicapplasser.

BUSS: Tenk miljø og unngå køkaos med bil! Egen side for deg som har kjøpt bussbillett finner du her.

OPPDATERT 3. AUGUST:

ALLE BUSSENE ER NÅ FULLE. VI ANBEFALER ALTERNATIV TRANSPORT. Sykkel, rutebuss, båt, bil til parkeringsplasssene med shuttle etc. Les mer om dette i oversikten du nå er inne på.

Vi anbefaler forhåndskjøp av bussbillett. Kr 50,- tur/retur. NB! Må forhåndskjøpes. Begrenset antall.

Avgang 16:35, 17:35 (FULL) og 18:35 (FULL). Med samme stopp og tidsintervall som under. Avgang 19:30. Direkte UTEN stopp på veien. Ankomst 20:15.

16:35 – Tønsberg- Jernbanegaten vis a vis Rutebilstasjonen lengst sør.
16:50 – Borgheim (busstoppet ved kiosken – parkeringsmuligheter ved Borgheim skole)
17:00 – Sundene (busstoppet rett etter Vrengenbrua – IKKE det ved svingne)
17:15 – Verdens Ende
Retur fra Verdens Ende går fortløpende fra kl. 23:00

Bussbillett kjøper du her.

NB! Bussbilletten gjelder kun for den avgangen du kjøper til. Last ned billetten til mobilen eller skriv ut, vi trenger strekkoden for å scanne ved påstigning. Se en filsnutt for hvordan du laster ned bussbilletten. korrekt. 

FRITIDSBÅT: Gjestehavna på Verdens Ende er tilgjengelig for båtfolket, enten de skal på konsert eller ikke. Det er ikke mulig å forhåndsreservere båtplass. Havneavgift betales som vanlig. Om du skal på konserten må du kjøpe billett ved inngang til konsertområdet eller på forhånd: www.nøtterøy.kulturhus.no

HANDICAP:
Det er lagt ut rullestolbilletter for deg som sitter i rullestol. Det blir en egen rampe for rullestolbrukere i svingen utenfor nasjonalparksenteret. Adkomst via vei til nasjonalparksenter/restaurant. Rampe for rullestolbrukere etableres i svingen nedenfor senteret. Handicapparkering er reservert på Verdens Ende kun for de som har kjøpt rullestolbillett.

KLÆR: Klær etter vær. Konserten foregår ute, ytterst i havgapet.

MAT OG DRIKKE:  Flere utsalgssteder/telt på området for drikke og mat. Restauranten Spiseriet har også åpent. Ta direkte kontakt med Spiseriet for bordbestilling. Glutenfrie alternativer på området vil være bakt potet, pølser, burgere uten brød, glutenfritt øl. og annen ddrikke.

NASJONALPARKSENTERET: Nasjonalparksenteret strenger kl. 16:00. De flytter utsalget til utsiden av senteret. Senterets toaletter er kun for restaurantens gjester og rullestolbrukere.

OVERNATTING: For campingplasser, hotell og annet, se tips på nettsiden til Færder nasjonalpark.

PARKERING: Det blir IKKE parkering for personbiler på Verdens Ende, ei heller persontransport annet enn bussene vi har satt opp. Det må påregnes mye trafikk utover denne kvelden så vi anbefaler på det sterkeste at du planlegger buss, sykkel, tar beina fatt eller samkjører til parkering vi organiserer på Lindhøy skole (500 plasser), ved Maxbo og Tjøme ungdomsskole (350 plasser). Vi setter opp gratis shuttle fra kl. 17.15. som vil gå kontinuerlig. Kom tidlig, om alle kommer sent vil ikke shuttlebussene rekke frem i tide til konserten. Det blir også noe parkering ved Moutmarka. Da må man gå siste biten til Verdens Ende.

SOLA: Sola går ned kl. 21.40

SUPPORT: Tore Renberg. Polkabjørn og Kleine Heine.

SYKKEL: Anbefales for de som har mulighet. Det blir sykkelparkering på Verdens Ende.

SYKKELUTLEIE: Aktiv Fritid på Tjøme.

TAXIBÅT og RUTEBÅT:

Båtrute fra Tønsberg til Verdens Ende. Se mer info på deres hjemmeside.

Det er flere båter som tilbyr taxi og charter:

Fjordtaxi: http://fjordtaxi-faerder.no/ tlf. 48 31 44 48

Skyssbaaten.no: Tlf. 90 14 06 13

Taxibåten: https://www.taxibåten.no/ tlf. 47 61 21 30 (charterbåt, hotellskip og taxibåt).

TOALETTER: Det er mange festivaldoer på området. Toalettene på nasjonalparksenteret er forbeholdt rullestolbrukere og restaurantens gjester.

ARRANGØR: OBOS, Nøtterøy Kulturhus og Stageway.