The Cop and The Captain

ons 07. nov KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min uten pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 07. nov — KJØP
  • Velkommen til en kveld full av galskap, magi og tankelesing!

Sammen har Captain Frodo og Vidar Hansen nå laget et morsomt show som vil underholde, sjokkere og overraske.

Vidar Hansen:
    Politimannen som blander tankelesing og underholdning.
    Hans unike blanding av humor, overraskelse og tankelesing har gjort Vidar til en ettertraktet underholder og foredragsholder.

Han jobbet 14 år i politiet hvor han jobbet mest med spaning, etterretning, organisert kriminalitet og anti-terror. Siden 2012 har han vært profesjonell underholdningsartist og foredragsholder. Vidar Hansen er ofte kalt Den menneskelige løgndetektor og Norges svar på Sherlock Holmes.

Vidar har gjestet TV2 og NRK flere ganger og TV Aftenbladet serien «Mentalisten» ble Aftenbladets største nettTV-suksess gjennom tidene.

Captain Frodo:
    Opprinnelig fra Haugesund, men har reist rundt i nær sagt hele verden med sitt show. Han har gjennom sitt samarbeid med blant andre La Clique og Circus Oz, begeistret sitt publikum i London, Paris, Sydney. I tillegg har han turnert flere år med Zirkus Nemo i Danmark. Nå er han endelig i Norge!

Captain Frodo har gjort karriere av å gjøre ting en skulle tro var umulig. Han har tatt i bruk sin ekstreme fysikk til å overraske, sjokkere og begeistre sitt publikum. I tillegg er dette utrolig morsomt! Hans glansnummer er når han trer kroppen gjennom to tennisracketer, men høydepunktene vil stå i kø denne kvelden.

Passer best for voksne og barn fra 9 år.

ons 07. nov KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min uten pause