Hanne og Alexander

lør 05. jun KL. 19:00

VARIGHET: ca 1t og 20 min uten pause

ARRANGØR: Hanne Krogh Productions As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

• Hanne + Alexander = SANT!!!
    Felles er en lidenskap for å underholde publikum og at de begge har vunnet selve finalen i "Eurovision Song Contest".

Alexander Rybak er fiolinist, sanger, komponist og artist av internasjonal toppklasse. Hanne Krogh er en unik formidler av toner og tekst - med en befriende humoristisk form.

Hva bringer dem sammen?
    Svaret er en sterk kjærlighet til scenen og en gjensidig tro på at deres felles talenter kan glede publikum med en sprelsk, oppfinnsom, morsom og vakker konsert.

Artister: Hanne Krogh, Alexander Rybak.
    Sangere: Anne Tove Øvrebø, Hibbi Mannes, Ingebjørg Andrea Ådnanes.
    Musikere: Svein Ragnar Myklebust, keyboard, Knut Bjørnar Asphol, gitar,      Alexander Rybak, fiolin.

Lydansvarlig: Espen Alexander Husby.

lør 05. jun KL. 19:00

VARIGHET: ca 1t og 20 min uten pause