Meg og Dolly

fre 19. nov KL. 18:30

VARIGHET: ca 1t og 30 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

• «Dolly Parton og Hanne Sørvaag er rett og slett en god match» skrev pressen etter premieren.

Gjør deg klar for høstens store kritikerroste showkonsert som hyller «the one and only»Dolly Parton. Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten «9 to 5» ble gitt ut, er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen «Meg og Dolly». På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og hun har vært en stor inspirasjon for Hannes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen «Meg og Dolly».

Dolly Parton har vært aktiv som artist i om lag 70 år og har gitt oss en rekke store hits.
    Hvem husker vel ikke låtene «Jolene», «Here You Come Again», «Islands in the Stream» og «I Will Always Love You» som også Whitney Houston hadde stor suksess med?
    Disse og mange flere vil du få oppleve høsten 2021 når denne hitparaden av en showkonsert tar turen til Nøtterøy for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

ANMELDELSER
    - Gåsehudfaktor 10 – Romerikes Blad