Det Betales – Backbeat

lør 20. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 100 min uten pause

ARRANGØR: Drammen Artistbyrå As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

• Det er nå 60 år siden The Beatles spilte på havnekneipene i Hamburg, Det var her de ble et drivende godt rock & roll band. Nå tar Det Betales publikum med tilbake til Reperbahnen og red light district med backdrop som viser de kjente klubbene som keiserkeller, star club og top ten.
    Bandet iført skinnklær og rock & roll outfit spiller låtene som The Beatles fremførte i denne perioden. Her er rock & roll music, Please Mr. Postman, Roll over Beethoven, Twist & shout og mange andre store slagere.

Midtveis i forestillingen flytter lokasjonen fra Hamburg til Cavern club hvor bandet bytter ut skinnklær til fordel for sine sorte dresser, hvite skjorter og slips. Bakteppet endre til Cavern club setting med hylende fans. Låtene blir originale Beatles slagere som She loves you, I wanna hold your hand, A hard days night og Help.

Det Betales har gjort hyllest til The Beatles i 45 år og ble utropt av Beatles manager Alan Williams til The best Beatles tribute band in the world!

Tony Sheridan spilte med The Beatles i Hamburg og sammen ga de ut singelen My Bonnie. Da Sheridan ble invitert til Liverpool for å markere 50 års jubileet for denne utgivelsen tok han med seg Det Betales. Han ble god venn av bandet og de turnerte sammen flere ganger. Tony hadde my å fortelle fra tiden i Hamburg, og noen av disse vil bandet fortelle fra scenen.

lør 20. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 100 min uten pause