Simply the best of Rigmor Galtung

fre 19. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 80 min uten pause

ARRANGØR: Mikrofonen Produksjoner As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 19. mar — KJØP
  • Simply the best of Rigmor Galtung

Siden tidlig 90-tallet har komiker Rigmor Galtung vært en av Norges morsomste damer. Vi kjenner henne kanskje aller best fra imitasjonen til landsmoderen "Gro Harlem Brundtland", men det er så mye mer.

I 2018 gjorde Rigmor comeback på scenen med sin egen festforestilling av 50 levde år , hun reise rundt i Norge med stor suksess og en rekke nye imitasjoner ble introdusert i Rigmor sin verden.

Nå tar Rigmor en oppsummering av livet (så langt) i en musikalsk humorforestilling spekket med nye morsomme tanker om livet slik det er i dag. For ja, hun er "simply the best".

Hjertelig velkommen!

På scenen: