Korskolens Vårkonsert

tor 06. mai KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 t m/ 15 pause

ARRANGØR: Kirkens Korskole

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

ons 05. mai — KJØP
    tor 06. mai — KJØP
  • Det er vår! Korskolen fyller på nytt kulturhuset med sang og musikk.

Det er sangglede som smitter og vårsanger og musikaler!

Barnekantoriet, Guttekoret, Ungdomskantoriet & Færder Vocalis. Aspirantkoret og avskjed med russen (6.mai).Terje Johannesen, gitar. Olaf Knerten Kamfjord, bass. Jon Rosslund, slagverk. Tora Therese Waaler Wærvågen, fiolin og «De 4 kantorer»

Bill: Voksne kr 200/Barn kr 100 + avgift
    Foto: Hege Asp