Tønes

tor 20. mai KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

ARRANGØR: All Things Live Norway As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tor 20. mai — KJØP
  • Alle har hatt et merkelig 2020 bak seg.

Tønes har et 2020 med teaterstykke, juleforestilling for 12 utsolgte hus og plateinnspilling bak seg.

Derfor åpner han 2021 med ny plate, ny turné og muligens genseren bak fram.
    Til 16 kulturhus kommer han i en ny og smittevernfokusert intimsetting, der ukulele fint kan komme til å bli en sentral del av settet.

Bedre og sunnere start på det nye året kan man sikkert finne, men det blir nok ganske greit dette også.

tor 20. mai KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause