En spurv og en diva

tir 23. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 85 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tir 23. mar — KJØP
  • En nyskrevet forestilling om Edith Piaf og Marlene Dietrich med Britt-Synnøve Johansen og Eva Bjerga Haugen:

Visste du at Edith Piaf og Marlene Dietrich var nære venninner?

Britt-Synnøve Johansen er tilbake med en helt ny og selvskrevet forestilling om venninnene Edith Piaf og
    Marlene Dietrich. Med seg har hun fått Eva Bjerga Haugen til å spille og synge Piafs glamorøse venninne, samt
    de eminente musikerne Svein Ragnar Myklebust og Theodor Barsnes Onarheim.

En spurv og en diva er en forestilling om levd liv, kjærlighet og vennskap. Et vennskap mellom to artister
    der forutsetningene er totalt forskjellige. De har til felles at de begge lever et liv i offentligheten og i vennskapet finner de trøst og styrke hos hverandre.

Den franske artisten Edith Piaf med kallenavnet «Spurven» – og den syngende filmstjernen og divaen Marlene
    Dietrich, var to verdenskjente artister sterkt knyttet til tiden rundt 2. verdenskrig. Piaf kom fra fattige kår i
    Paris, Dietrich fra overklassen i Berlin. De var totalt forskjellige i uttrykk, bakgrunn, stil og liv, men utviklet likevel
    et nært vennskap som varte livet ut.

Piaf og Dietrich var to særdeles viktige artister av sin tid, som mange unge i dag ikke har noe forhold til.
    Forestillingen gir et innblikk i deres liv, tiden de levde i og musikken de ble kjent for. Som store stjerner levde de
    tilsynelatende glamorøse liv i rampelyset, men strevde hver for seg med sine indre demoner. De gjorde det i likhet
    med endel kjente artister av i dag, som forestillingen også trekker linjer til.

Publikum møter de to artistene i garderoben, på scenen, i tenkte samtaler om- og med tilbakeblikk på- livet de
    engang levde. Sangene synges vekselvis på norsk, tysk, fransk og engelsk.

Medvirkende:
    Artister: Britt-Synnøve Johansen, Eva Bjerga Haugen