Foredrag med Audun Myskja

man 08. feb KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

man 08. feb — KJØP
  • Mestringsmedisin – verktøy til vekst og helse

Velkommen til et foredrag med lege, musiker og forfatter Audun Myskja. Denne kvelden vil han belyse og lære deg hva du selv kan gjøre for å få en god hverdag:

• Hva gjør oss friske – og hvordan beholder vi helse over tid?
    • Livsglede i hverdagen – hva skal til?
    • Pust og avspenning: Viktige verktøy i en stressende hverdag
    • Hverdagstrening: Tips om hva som virker best
    • Ti ting du bør gjøre hver dag
    • Varige verdier: En nøkkel

Audun Myskja har jobbet som spesialist i allmennmedisin, overlege og førsteamanuensis. Senere har han tatt doktorgrad innen bruk av musikkterapi i behandling av demente. Han driver i dag Senter for livshjelp med sin ektefelle Reidun Myskja. Senteret tilbyr både skolemedisin og komplementær medisin. Audun har i mange år kjempet for aksept for alternative behandlingsformer, særlig østlig tradisjonell medisin. I januar 2010 mottok han Brobyggerprisen 2009 av foreningen Fritt Helsevalg for sin kunnskap og erfaringer fra konvensjonell medisin og komplementær/alternativ behandling. Myskja er en populær foredragsholder og besøker Nøtterøy Kulturhus for første gang.

man 08. feb KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min