Foredrag med Audun Myskja

man 30. aug KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

man 30. aug — KJØP
  • Foredraget flyttes!
    Færder kommune ser seg nødt til å flytte noen arrangementer på Nøtterøy Kulturhus. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

I henhold til regjeringens nasjonale anbefalinger om å utsette arrangementer som samler folk fra flere kommuner, vil programmet for de neste 14 dagene flyttes. Kulturhuset har publikum fra hele Vestfold, og selv om det er lokalisert på Nøtterøy er det gjennomsnittlig bare 50% av de besøkende som er bosatt i Færder kommune.

Tiltaket vil gjelde fra 1. februar til og med 14. februar. Da håper vi regjeringen har bedre oversikt over situasjonen og at retningslinjene justeres deretter.

****************************

Mestringsmedisin – verktøy til vekst og helse

Velkommen til et foredrag med lege, musiker og forfatter Audun Myskja. Denne kvelden vil han belyse og lære deg hva du selv kan gjøre for å få en god hverdag:

• Hva gjør oss friske – og hvordan beholder vi helse over tid?
    • Livsglede i hverdagen – hva skal til?
    • Pust og avspenning: Viktige verktøy i en stressende hverdag
    • Hverdagstrening: Tips om hva som virker best
    • Ti ting du bør gjøre hver dag
    • Varige verdier: En nøkkel

Audun Myskja har jobbet som spesialist i allmennmedisin, overlege og førsteamanuensis. Senere har han tatt doktorgrad innen bruk av musikkterapi i behandling av demente. Han driver i dag Senter for livshjelp med sin ektefelle Reidun Myskja. Senteret tilbyr både skolemedisin og komplementær medisin. Audun har i mange år kjempet for aksept for alternative behandlingsformer, særlig østlig tradisjonell medisin. I januar 2010 mottok han Brobyggerprisen 2009 av foreningen Fritt Helsevalg for sin kunnskap og erfaringer fra konvensjonell medisin og komplementær/alternativ behandling. Myskja er en populær foredragsholder og besøker Nøtterøy Kulturhus for første gang.

man 30. aug KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min