Fola Balkan show

fre 05. feb KL. 17:00

VARIGHET: ca 50 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 05. feb — KJØP
  • Igor og fetterne er kjent for å endevende norske nasjonalskatter og tolke innvandrernes liv i Norge på en humoristisk måte. Med bøtter av egenerfaringer i ryggsekken formidler de kunnskapen om å forholde seg til reker, lutefisk, 4 meter snø, pollensesong, og juleforberedelser.

Fetterne er både gode venner og profesjonelle musikere som elsker norsk natur og balkanrytmer, og har samlet inn hundrevis av historier om obskure karakterer; Ali Baba, Baba Lille Lam, Lille fetter Eddy Yerkov, Mikha Ilrev, Shimshiri Omshimshiri, Kattarina Paus, og flere som alle snakker enda dorlig mer nårsk.

Fetterkvartetten: “Igor, Elvis, Almir og Daniel” er alle profesjonelle musikere og gode venner. Almir og Daniel, med trekkspill og fele, er begge utdannet v/ NMH og har både klassisk og folkemusikk i fingrene. Onkel Elvis er gitarist, vokalist og har grad i lyddesign fra NISS. Igor Dunder er komiker, visesanger, produsent og sivilingeniør fra NTNU. De bor i Oslo, Fredrikstad og Skien.

Gled deg til skjeve rytmer, glitrende spill, store smil og litt balkansk galskap.

BESETNING:
    Igor Dunderovic – vokal, gitar, fortelling