Fola Balkan show

lør 11. sep KL. 17:00

VARIGHET: ca 50 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 11. sep — KJØP
  • Konserten flyttes!
    Færder kommune ser seg nødt til å flytte noen arrangementer på Nøtterøy Kulturhus.

I henhold til regjeringens nasjonale anbefalinger om å utsette arrangementer som samler folk fra flere kommuner, vil programmet for de neste 14 dagene flyttes. Kulturhuset har publikum fra hele Vestfold, og selv om det er lokalisert på Nøtterøy er det gjennomsnittlig bare 50% av de besøkende som er bosatt i Færder kommune.

Tiltaket vil gjelde fra  1. februar til og med 14. februar. Da håper vi regjeringen har bedre oversikt over situasjonen og at retningslinjene justeres deretter. Vi oppdaterer arrangementet så fort vi har fastsatt ny dato.

****************************

Igor og fetterne er kjent for å endevende norske nasjonalskatter og tolke innvandrernes liv i Norge på en humoristisk måte. Med bøtter av egenerfaringer i ryggsekken formidler de kunnskapen om å forholde seg til reker, lutefisk, 4 meter snø, pollensesong, og juleforberedelser.

Fetterne er både gode venner og profesjonelle musikere som elsker norsk natur og balkanrytmer, og har samlet inn hundrevis av historier om obskure karakterer; Ali Baba, Baba Lille Lam, Lille fetter Eddy Yerkov, Mikha Ilrev, Shimshiri Omshimshiri, Kattarina Paus, og flere som alle snakker enda dorlig mer nårsk.

Fetterkvartetten: “Igor, Elvis, Almir og Daniel” er alle profesjonelle musikere og gode venner. Almir og Daniel, med trekkspill og fele, er begge utdannet v/ NMH og har både klassisk og folkemusikk i fingrene. Onkel Elvis er gitarist, vokalist og har grad i lyddesign fra NISS. Igor Dunder er komiker, visesanger, produsent og sivilingeniør fra NTNU. De bor i Oslo, Fredrikstad og Skien.

Gled deg til skjeve rytmer, glitrende spill, store smil og litt balkansk galskap.

BESETNING:
    Igor Dunderovic – vokal, gitar, fortelling