Bernhoft solo

tor 18. mar KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tor 18. mar — KJØP
  • Jarle Bernhoft.
    Gudbenådet gitarist, låtskriver, artist og usedvanlig likandes kar fra en dal like nord for Oslo. En stilig, nysgjerrig, smart og evig undrede fyr med en distinkt og tidløs sound.
    Kritikerrost prisvinnende publikumsfavoritt med en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg.

Våren 2021 legger han ut på en omfattende solo turne i hele landet som strekker seg fra midten av februar og frem til påske. Fullstendig turneliste blir offentliggjort første halvdel av januar 2021.

Bernhoft gleder seg til å komme til Nøtterøy. :)

tor 18. mar KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min