Balkan-Cabaret

fre 05. feb KL. 20:00

VARIGHET: ca 80 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 05. feb — KJØP
  • med Igor og Fetterne

Igor med eller uten fetterne kjenner du kanskje fra Norske Talenter, God Morgen Norge, God Ettermiddag Norge, Eides Språksjåv, NRK P2, eller rett og slett fra en bra fest. Fetterne har varmet opp publikum for Erna Solberg og Jens Stoltenberg og diverse kulturministre har varmet opp for Fetterne, de har spilt på fester og festivaler over hele Norge.

En konsert med Fetterforeningen går i alt av Balkan-standarder, Ex-yu-klassikere, norske folkeviser, barnesanger, og alt midt i mellom, og det er nettopp det alt midt i mellom de er kanskje mest kjent for. Både på konsert og albumet «Ali Baba og lille lam» finner man balkaniserte tolkninger av folkekjære sanger som «Kråkevisa», «Håvard Hedde» og «Gikk meg over sjø og land», samt «Mikkel Rev», en historie «Mika Ilryev som fikk avslagsbrev, og de sendte han til månen». Ellers, en minikonsert med solistene “Almir & Daniel” er gjerne verdt kvelden i seg selv.

Grunnet stadige spørsmål om Fetterforeningen egentlig er mer sekt eller slekt, ønsker de å avklare dette. «Kapellmester» Elvis er nemlig onkel til “storymester” Igor, mens i kjernen av den mer eller mindre frivillige foreningen er to adopterte solister fra Norges Musikkhøyskole, Almir Meskovic på trekkspill og Daniel Lazar på fiolin. Begge er stormestere på sine instrumenter, med lange merrittlister og anerkjennelser, og hvis kvelden er god spiller de helt til vaktmesteren dukker opp. På en kveld som denne får du i pose og sekk.

fre 05. feb KL. 20:00

VARIGHET: ca 80 min uten pause