Springsteen Tribute

fre 12. nov KL. 20:00

VARIGHET:

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 12. nov — KJØP
  • Håp og drømmer»-en akustisk hyllest til Bruce Springsteen

Høsten 2020 gjennomførte Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen.

Dette ble en akustisk, solo-basert konsertserie hvor han tok for seg noen av Springsteens fantastiske låter, både kjente og mer obskure, og tolkningene var nære og personlige, og mottagelsen var svært god blant publikum. Det ble også noen små innlagte anekdoter og involvering av publikum, og av og til med noen utvalgte gjesteartister. Terje skal i løpet av vinteren/våren 2021 gjennomføres noen få utvalgte konserter med samme konsept.

«Bruce har betydd mye for meg som låtskriver, inspirasjon og menneske, og jeg gleder meg til å dykke ned i materien og fremføre låtene på en ærbødig måte» - sier artisten om konsertene.

fre 12. nov KL. 20:00

VARIGHET: