In Memory of Elvis

ons 26. mai KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

ARRANGØR: Eventlederne As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

ons 26. mai — KJØP
  • Paal Flaata & Vidar Busk med stort band

De siste fem årene har de kritikerroste solistene inngått i ulike produksjoner hvor Elvis har blitt hyllet og tolket. Nå er Paal Flaata og Vidar Busk klar med en helt ny produksjon som skiller seg ut fra de tidligere.

”In Memory of Elvis” byr på et gjenhør med en rekke av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Sammen vil de skape en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig. Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske!

ons 26. mai KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause