Janove

fre 05. mar KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 t og 30 min u/ pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 05. mar — KJØP
  • Kjære venner!
    Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som ble sluppet digitalt i høst. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.

Og som alltid har jeg kost meg glugg ihjel med å designe min egen scenografi. Denne gangen blir jeg som en dukke i mitt eget teater inni min egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen jeg har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise.

Sitat fra min favorittlåt «Eg Spår…» fra Barrikadeballader:

"Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.»
    Janove

fre 05. mar KL. 20:00