En sannhet med modifikasjoner

ons 12. mai KL. 20:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

ons 12. mai — KJØP
  • En dag forspiste Orlov seg på ertestuing og døde. Og da Krylov fikk vite om dette, døde han også.

Den sovjetiske absurdisten Daniil Kharms (1905-1942) skrev med beksvart humor om vodka, byråkrati og tilværelsens meningsløsheter. Forfatter Thorvald Steen har gjendiktet tekstene til norsk i boka Knakk! Om fenomener og eksistenser, og komponist Trygve Brøske har tonesatt et utvalg av dem.

Sopran Ingvill Holter, pianist Marita Kjetland Rabben og skuespiller Sebastian Eilertsen synger, spiller, tegner og forklarer (etter beste evne) det uforklarlige. Thorvald Steen introduserer forestillingen med en Kharms-prolog.
    Og det var i grunnen alt.

Idé og produksjon: Vestavill og Brøløy
    Aktører: Ingvill Holter (sanger), Marita Kjetland Rabben (pianist) og Sebastian Eilertsen (skuespiller)
    Introduksjon: Thorvald Steen
    Regi: Marianne Meløy