Turbotroll

tor 14. okt KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: ca 40 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 14. okt — KJØP
  • Konserten flyttes!
    Færder kommune ser seg nødt til å flytte noen arrangementer på Nøtterøy Kulturhus. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

I henhold til regjeringens nasjonale anbefalinger om å utsette arrangementer som samler folk fra flere kommuner, vil programmet for de neste 14 dagene flyttes. Kulturhuset har publikum fra hele Vestfold, og selv om det er lokalisert på Nøtterøy er det gjennomsnittlig bare 50% av de besøkende som er bosatt i Færder kommune.

Tiltaket vil gjelde fra 1. februar til og med 14. februar. Da håper vi regjeringen har bedre oversikt over situasjonen og at retningslinjene justeres deretter. Vi oppdaterer arrangementet så fort vi har fastsatt ny dato.

****************************

Bli med på Turbofest!

I februar 2020 slapp Turbotroll sin andre plate og nå inviterer vi alle små og store til turbofest. Rumle lurer på hva som er greia med appelsin i sjokoladen mens Føzz tar frem superhelten når det er litt skummelt å legge seg.

Trollene har også laget sin egen hyllest til alle verdens kosedyr samtidig som de fortsatt elsker å danse, danse, danse. Kjente sanger kan også dukke opp i løpet av konserten. Lukter det ikke litt tåfis?

Om Turbotroll:
    Turbotroll er en etablert gruppe med egenkomponert musikk for barn. Siden 2012 har
    Drammensgruppen reist rundt om i landet og underholdt små og store med sine fengende sanger. Musikkforestillingen er svært interaktiv, noe som gjør at barna er med på å sette sitt preg på innholdet. Turbotroll består av karakterene Føzz, Rumle og to “kriblekropper” som spiller ulike instrumenter. Sammen utgjør de en smårampete kvartett som ikke er redd for å skille seg ut. Når trolla slår på turboen er det ingen som klarer å sitte stille.

Passer for barn fra 3 til 8 år
    På scenen: