Turbotroll

lør 13. feb KL. 15:00

VARIGHET: ca 40 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 13. feb — KJØP
  • Bli med på Turbofest!

I februar 2020 slapp Turbotroll sin andre plate og nå inviterer vi alle små og store til turbofest. Rumle lurer på hva som er greia med appelsin i sjokoladen mens Føzz tar frem superhelten når det er litt skummelt å legge seg.

Trollene har også laget sin egen hyllest til alle verdens kosedyr samtidig som de fortsatt elsker å danse, danse, danse. Kjente sanger kan også dukke opp i løpet av konserten. Lukter det ikke litt tåfis?

Om Turbotroll:
    Turbotroll er en etablert gruppe med egenkomponert musikk for barn. Siden 2012 har
    Drammensgruppen reist rundt om i landet og underholdt små og store med sine fengende sanger. Musikkforestillingen er svært interaktiv, noe som gjør at barna er med på å sette sitt preg på innholdet. Turbotroll består av karakterene Føzz, Rumle og to “kriblekropper” som spiller ulike instrumenter. Sammen utgjør de en smårampete kvartett som ikke er redd for å skille seg ut. Når trolla slår på turboen er det ingen som klarer å sitte stille.

Passer for barn fra 3 til 8 år
    På scenen: