Rockebandet PLOPP

lør 13. mar KL. 16:00

VARIGHET: ca 55 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 13. mar — KJØP
  • Rockebandet PLOPP er norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, El – bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt over 950 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. Nøtterøy Kulturhus har de også besøkt flere ganger. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut to plater: «Skumle tøfler» og «Bursdag.» Hiten «Sommer» er mye spilt på radio. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.

lør 13. mar KL. 16:00

VARIGHET: ca 55 min