Halvdan Sivertsen duo

tir 11. mai KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tir 11. mai — KJØP
  • Halvdan Sivertsen
    På tur opp og på turné

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

Våren 2021 tar Sivertsen med seg gitarist Håvar Bendiksen og legger ut på tur opp og på turné til et sted nær deg. Velkommen til konsert!

tir 11. mai KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause