Eva Weel Skram duo

søn 21. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

søn 21. mar — KJØP
  • Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», «Kom igjen» og «Tru», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands. På nyåret slipper Skram sitt andre album med norske tekster som hun tar med seg ut på veien vinteren og våren 2021. Dette ser hun frem til. «Eg gledar meg til å reise ut igjen og spele både gamle og nye låter!»

Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.
    Året 2020 avsluttet Eva på mesterlig vis, med sin første juleturné og hele 40 konserter – og det i en periode preget av strenge restriksjoner for kulturarrangementer landet rundt.

I 2021 blir det både nytt album, og gode muligheter til å få med seg Eva og hennes musikalske kumpaner på scener over hele landet, en sjanse man ikke bør la gå fra seg!

søn 21. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause