Are Kalvø toppar VG-lista

tor 04. nov KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t og 30 min u/ pause

ARRANGØR: Riksteatret

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tor 04. nov — KJØP
  • Om popmusikken og meininga med livet.

Kan det hende at svara på alle dei store spørsmåla om livet ikkje er å finne i litteraturen, filosofien eller religionen? Kan det hende dei er å finne hos Britney Spears og Freddy Kalas?

Kan det hende at svara er å finne i dei skikkeleg populære songane som omgir oss gjennom heile livet? Are Kalvø trur det. Med utgangspunkt i eit knippe songar som har toppa VG-lista dei siste femti åra, prøver Kalvø i denne framsyninga å forstå vår tid og finne meininga med livet. Såpass må det vere. Toppar VG-lista handlar om liv, død, politikk, religion, kjærleik, vennskap, kriser og menn i altfor små shortsar. Og song og dans.

På scenen
    Are Kalvø og Ståle Sletner

Regissør: Erik Ulfsby, Scenograf: Unni Walstad og Dramaturg: Ingrid Weme Nilsen

Av Are Kalvø.
    Ein samproduksjon mellom Det Norske Teatret og Teater Vestland, i samarbeid med Are Kalvø. På turné med Riksteatret og Teater Vestland.

tor 04. nov KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t og 30 min u/ pause