Bestevenner

tir 09. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 80 min

ARRANGØR: Over Norge

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tir 09. mar — KJØP
  • Bjarte Hjelmeland og Henrik Mestad har vært bestevenner i 35 år. De møttes da de startet i samme klasse på Teaterhøgskolen. I denne forestillingen tar de publikum med inn i teaterverdenen, både på og bak scenen.

De viser hvordan de jobber med ulike roller og teaterstykker, og forteller historier fra kulissene på de største teatrene i landet. Henrik og Bjarte kommer også til å briljere med høydepunkter fra egne karrierer og er innom både Jeppe på Bjerget og Peer Gynt, og publikum vil oppleve en forestilling som er morsom, musikalsk, nær og sterk.

Aftenpostens anmelder Mona Levin ga forestillingen terningkast 5 og brukte ord som “ velformet, voksent og fint” og “får hjertet til å riste”.

tir 09. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 80 min