Nordic Tenors – Classics

tor 10. jun KL. 19:00

VARIGHET: Ca 80 min

ARRANGØR: Nordic Moments AS

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tor 10. jun — KJØP
  • Våren 2021 reiser Nordic Tenors på Norgesturné med sin varme, vakre og virtuouse forestilling «Nordic Tenors - Classics». Sammen med sin enestående pianist og noen av Norges beste musikalske arrangører puster den populære trioen nytt liv til evige klassikere fra Edvard Griegs tid og frem til i dag. Her får publikum høre noen av historiens vakreste musikalske høydepunkt fremført med kløkt og glede av tre av Norges fineste stemmer. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske genre og viser. Publikum kan glede seg til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. De har med seg den svært anerkjente pianisten Torgeir Koppang. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.

tor 10. jun KL. 19:00

VARIGHET: Ca 80 min