Nordic Tenors – Classics

lør 20. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 80 min

ARRANGØR: Nordic Moments AS

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 20. mar — KJØP
  • Nordic Tenors kommer med sin varme, vakre og virtuouse forestilling «Nordic Tenors - Classics». Med sin enestående pianist og noen av Norges beste musikalske arrangører puster de nytt liv til evige klassikere fra Griegs tid og frem til i dag. Publikum får høre noen av historiens vakreste musikalske høydepunkt fremført med kløkt og glede av tre av Norges fineste stemmer. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske genre og viser. Publikum kan glede seg til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører.

Nordic Tenors består av Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med den anerkjente pianisten Torgeir Koppang. Gruppen har vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.

lør 20. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 80 min